KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.3g4.7kcal0.8g0.1g0g0.4g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 15g44kcal1.3g7.8g0.4g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Flora culinesse6.3g46kcal0g0g5.1g0g
Maitorahka (Pirkka)31g21kcal3.7g1.2g0.1g0g
Siirappi 5g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g541kcal19.8g82.4g12.2g7.8g
Valittu annoskoko136g270kcal9.9g41.2g6.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna68g135kcal5g20.6g3.1g2g
Arvot/100g100g199kcal7.3g30.3g4.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114584