Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g70g79kcal15.5g1g1.4g0.4g
Kevytkerma14g17kcal0.5g0.6g1.4g0g
Ruokakerma Valio 5%14g8.4kcal0.2g0.4g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g260kcal33.8g10.6g9.2g1.2g
Valittu annoskoko136g130kcal16.9g5.3g4.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna68g65kcal8.5g2.7g2.3g0.3g
Arvot/100g100g96kcal12.4g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790