Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 73g91kcal15.3g0g3.3g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml4.7g6.1kcal0.3g0.9g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g35g19kcal1.1g2.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g300kcal34g8.2g14.2g0.8g
Valittu annoskoko136g150kcal17g4.1g7.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna68g75kcal8.5g2.1g3.6g0.2g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414