Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 63g17kcal0.7g2.5g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g39g51kcal8.2g0g1.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g7.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g157kcal18.8g8.6g3.4g3.8g
Valittu annoskoko136g79kcal9.4g4.3g1.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna68g39kcal4.7g2.2g0.9g1g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589