Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g63g103kcal12.5g0g6.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g47g11kcal0.8g1.4g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)16g26kcal0.5g0.6g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g330kcal27.8g4.8g22.6g2g
Valittu annoskoko136g165kcal13.9g2.4g11.3g1g
Annoskoko puolitettuna68g82kcal7g1.2g5.7g0.5g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461