Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen59g15kcal0.5g2.7g0.2g1.2g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti20g55kcal0.7g1.1g5.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha39g65kcal7.4g0g3.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 16g35kcal2.5g0.1g2.8g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio2.5g6.8kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g354kcal23.6g7.8g25.2g2.4g
Valittu annoskoko136g177kcal11.8g3.9g12.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna68g89kcal5.9g2g6.3g0.6g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422317