Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 75g47kcal2.2g3.6g2.6g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g10g31kcal1.1g6.2g0.2g1.1g
Vehnäjauho, sunnuntai20g68kcal2.3g13.8g0.4g0.6g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Rypsiöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 18g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g566kcal15.2g47.2g35.2g3.4g
Valittu annoskoko136g283kcal7.6g23.6g17.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna68g142kcal3.8g11.8g8.8g0.9g
Arvot/100g100g208kcal5.6g17.3g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197