Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.2g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 54g18kcal0.4g3g0.1g0.8g
Mansikka 30g14kcal0.2g2.5g0.1g0.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g46g178kcal0g44.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g420kcal1.2g100.4g0.4g2.8g
Valittu annoskoko137g210kcal0.6g50.2g0.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna68g105kcal0.3g25.1g0.1g0.7g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.7g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463