Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.2g4.3kcal0.5g0.5g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Oliiviöljy 7.4g65kcal0g0g7.4g0g
Hapankaali 44g12kcal0.5g1.9g0.1g0.9g
Tomaattimurska Eldorado4.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ketsuppi, Felix5.9g5.3kcal0.1g1.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste22g79kcal6.4g0.4g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g535kcal21g49g28g4.2g
Valittu annoskoko136g267kcal10.5g24.5g14g2.1g
Annoskoko puolitettuna68g134kcal5.3g12.3g7g1.1g
Arvot/100g100g196kcal7.7g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150