Tupun tulinen tonnikalavuoka

Voitele vuoka, lisää perunasuikaleet.

Lisää tonnikala, josta valutettu öljy pois.

Sekoita vielä joukkoon herne-maissi-paprika ja ruokakerma.

Sekoita, laita päälle pari nokaretta margariinia.

Laita vuoka uuniin 225 astetta, noin 45 min tai kunnes perunat ovat pehmeitä ja neste imeytynyt ja pinta hieman ruskistunut.

On tulista!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Tupu08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetit perunasuikale, pakaste66g47kcal1.1g10.3g0.1g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )20g28kcal2.6g1.3g1.4g0g
Ruokakerma, pirkka 15%27g44kcal0.7g0.7g4.1g0g
Herne-maissi-paprika-pakaste, 150 g22g19kcal1g3.5g0.1g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g1.6g8.9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g291kcal10.8g31.6g13.4g0g
Valittu annoskoko136g146kcal5.4g15.8g6.7g0g
Annoskoko puolitettuna68g73kcal2.7g7.9g3.4g0g
Arvot/100g100g107kcal4g11.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133378