Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 16g53kcal1.7g9.8g0.4g1.6g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g18g62kcal1.1g13.4g0.3g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen59g19kcal1.9g2.9g0g0g
Oivariini, 60 (100g)2.9g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g299kcal9.4g52.2g5g4g
Valittu annoskoko137g150kcal4.7g26.1g2.5g2g
Annoskoko puolitettuna68g75kcal2.4g13.1g1.3g1g
Arvot/100g100g110kcal3.4g19.1g1.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336