Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 16g89kcal0.1g0.1g10g0g
Sokeri 14g57kcal0g13.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g14.9g0.3g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Raparperi pakastettu38g12kcal0.3g2.1g0g0.5g
Fariinisokeri5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.8g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5.5g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g631kcal11.6g85g26.2g2.4g
Valittu annoskoko136g316kcal5.8g42.5g13.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna68g158kcal2.9g21.3g6.6g0.6g
Arvot/100g100g231kcal4.3g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875