Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore45g14kcal0.3g2.5g0g0.6g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri19g78kcal0g19.2g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g57g217kcal4.1g28.7g9.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g618kcal8.8g100.8g18.6g3.2g
Valittu annoskoko137g309kcal4.4g50.4g9.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna68g155kcal2.2g25.2g4.7g0.8g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847