Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 77g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g3.9g8.5kcal0.5g0.8g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g22g61kcal4.2g0g4.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Voi 6.1g44kcal0.1g0g5g0g
Basilika, tuore 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g277kcal11.6g9g20.8g2.2g
Valittu annoskoko137g139kcal5.8g4.5g10.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna68g69kcal2.9g2.3g5.2g0.6g
Arvot/100g100g101kcal4.2g3.3g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407