Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kukkakaali 11g2.6kcal0.2g0.2g0g0.3g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g36g17kcal0.9g2.2g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g16g19kcal1.2g3.3g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g44g15kcal0.7g3g0g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g143kcal7.8g22.2g1.4g5.2g
Valittu annoskoko136g71kcal3.9g11.1g0.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna68g36kcal2g5.6g0.4g1.3g
Arvot/100g100g52kcal2.9g8.1g0.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946