JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha77g127kcal14.6g0g7.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl22g19kcal0.3g1g1.5g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras7.1g19kcal0.6g3.6g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl13g17kcal1.7g0.1g1.1g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Paprikajauhe 0.3g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g378kcal35g11.4g20.8g3g
Valittu annoskoko136g189kcal17.5g5.7g10.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna68g94kcal8.8g2.9g5.2g0.8g
Arvot/100g100g139kcal12.8g4.2g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927