Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g57g68kcal10.2g1g2.6g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow18g60kcal1.2g13.5g0.1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g26g9kcal0.5g1.7g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl8.7g7.4kcal0.1g0.4g0.6g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g299kcal24.4g34.4g7.2g1.8g
Valittu annoskoko136g149kcal12.2g17.2g3.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna68g75kcal6.1g8.6g1.8g0.5g
Arvot/100g100g110kcal8.9g12.6g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155