Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 36g12kcal1.1g1.8g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g250kcal7.4g51g0.9g2.5g
Margariini 80 % laktoositon 13g89kcal0.1g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g771kcal18.8g118.4g23g5.2g
Valittu annoskoko137g386kcal9.4g59.2g11.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna68g193kcal4.7g29.6g5.8g1.3g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.4g8.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250