Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 94g135kcal15g0g8.3g0g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Tilli, tuore 19g5.6kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Korppujauho 2.8g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 2.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g442kcal32.4g5.4g32g1.4g
Valittu annoskoko137g221kcal16.2g2.7g16g0.7g
Annoskoko puolitettuna68g110kcal8.1g1.4g8g0.4g
Arvot/100g100g162kcal11.9g2g11.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230