Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha18g27kcal3.4g0g1.5g0g
Lanttu 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Palsternakka 11g6.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.4kcal0.1g1.4g0g0.6g
Tomaattimurska, 1 prk14g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.8g4.8kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Naudanliha4.4g6.7kcal0.8g0g0.4g0g
Lanttu 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 2.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk3.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g210kcal11.4g16.8g9.4g4.8g
Valittu annoskoko137g105kcal5.7g8.4g4.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna68g52kcal2.9g4.2g2.4g1.2g
Arvot/100g100g77kcal4.2g6.1g3.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794