Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen62g81kcal10.6g1.2g5.1g0.1g
Auringonkukkaöljy (100g)1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Amerikan Pekoni filee, HK28g45kcal5.9g0.1g25.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)23g20kcal0.2g0.8g1.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g21g13kcal0.1g3.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g345kcal33.6g10.6g67.2g0.8g
Valittu annoskoko137g173kcal16.8g5.3g33.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna69g86kcal8.4g2.7g16.8g0.2g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672