Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g38g28kcal6.4g0g0.3g0g
Perunasipulisekoitus 500g47g32kcal0.8g7g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g23g14kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g28g8.4kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.9g2.1kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g169kcal16.4g18.2g2.8g1.6g
Valittu annoskoko137g85kcal8.2g9.1g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna68g42kcal4.1g4.6g0.7g0.4g
Arvot/100g100g62kcal6g6.7g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556