Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 47g18kcal0.5g3.2g0.1g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu2.3g1.9kcal0g0.4g0g0g
Piparjuuriraaste Felix0.8g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.3g0.5kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.3g6.5kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g156kcal1.8g11.2g11g3.4g
Valittu annoskoko137g78kcal0.9g5.6g5.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna69g39kcal0.5g2.8g2.8g0.9g
Arvot/100g100g57kcal0.7g4.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284