Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaatti 35g8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Basilika, tuore3.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g4.4g17kcal1.4g0g1.2g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2.8g3.9kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g179kcal12.6g8g9.4g4.6g
Valittu annoskoko137g90kcal6.3g4g4.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna69g45kcal3.2g2g2.4g1.2g
Arvot/100g100g65kcal4.6g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152