Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 20g14kcal2.8g0g0.2g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g55g158kcal6g30g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.5g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g44g70kcal0.9g1.7g6.6g0g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g546kcal20.2g65.8g21.8g0.8g
Valittu annoskoko137g273kcal10.1g32.9g10.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna69g137kcal5.1g16.5g5.5g0.2g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551