Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 13g49kcal1.6g0g4.9g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g26g68kcal0.8g0g7.1g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g13g29kcal1.3g0g2.6g0g
Kalkkuna 26g52kcal8.3g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g433kcal25g6.2g33.4g2g
Valittu annoskoko137g216kcal12.5g3.1g16.7g1g
Annoskoko puolitettuna69g108kcal6.3g1.6g8.4g0.5g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150