Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 123g273kcal21.6g0g20.9g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 216g491kcal41g0g36.6g0g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.6kcal0.3g0.2g0.7g0g
Vesi308g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi52g183kcal3.1g39.8g0.9g1.2g
Kuohukerma,valio,2dl62g209kcal1.2g1.8g21.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 9g67kcal0.1g0g7.5g0g
Kaali, valkokaali462g98kcal5.5g15.7g0.9g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g2728kcal150g126.8g178.6g25g
Valittu annoskoko1360g1364kcal75g63.4g89.3g12.5g
Annoskoko puolitettuna680g682kcal37.5g31.7g44.7g6.3g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978