Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 97g360kcal18g10.7g21.1g29.6g
Sokeri 758g3078kcal0g757.5g0g0g
Siirappi 65g196kcal0.1g48.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 324g1071kcal6.5g9.7g113.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 91g645kcal0.7g0.4g72.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g97kcal0g24.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g10894kcal50.6g1701g414.6g59.2g
Valittu annoskoko1360g5447kcal25.3g850.5g207.3g29.6g
Annoskoko puolitettuna680g2723kcal12.7g425.3g103.7g14.8g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297