Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)397g317kcal13.5g47.6g7.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 397g181kcal11.9g19g6g0g
Kananmuna kuoreton 262g374kcal32.7g0.8g26.8g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala238g762kcal35.7g140.4g6.2g23.8g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Leivinjauhe 7.9g14kcal0.4g3g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g48g352kcal0g0g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g4000kcal188.6g421.6g171.8g47.6g
Valittu annoskoko1360g2000kcal94.3g210.8g85.9g23.8g
Annoskoko puolitettuna680g1000kcal47.2g105.4g43g11.9g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979