Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss40g134kcal8.8g0g11.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g20g77kcal6.6g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g3766kcal186.6g47g315.2g9.8g
Valittu annoskoko1360g1883kcal93.3g23.5g157.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna680g942kcal46.7g11.8g78.8g2.5g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134