Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1959g6856kcal250.7g1365.3g37.2g62.7g
Paistijauheliha 10%1959g3330kcal391.8g0g195.9g0g
Vesi3918g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)343g93kcal4.5g16.5g0.7g5.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g979g274kcal5.9g58.3g2g24.5g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%735g1249kcal50.7g10.3g110.2g14.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala108g302kcal21.5g5.4g21.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24207kcal1450.2g2911.6g735g215.4g
Valittu annoskoko10000g12103kcal725.1g1455.8g367.5g107.7g
Annoskoko puolitettuna5000g6052kcal362.6g727.9g183.8g53.9g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145