Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3529g25765kcal35.3g35.3g2823.5g0g
Kananmuna kuoreton 5177g7384kcal647.1g15.5g530.6g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g471g1859kcal8.5g456.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)165g17kcal2.5g0g1g140g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton565g1807kcal130.4g59.3g117.5g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka94g376kcal0g93.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g74414kcal1647.6g1319.6g6945.2g280g
Valittu annoskoko10000g37207kcal823.8g659.8g3472.6g140g
Annoskoko puolitettuna5000g18603kcal411.9g329.9g1736.3g70g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546