Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5665g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 623g204kcal3.9g34.6g1.2g15.9g
Poronliha, paistettu 1699g3399kcal421.6g0.2g191g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g1888g755kcal18.9g152.9g5.7g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g106g127kcal2.6g6.3g9.5g1.6g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8970kcal894g388g414.8g35g
Valittu annoskoko10000g4485kcal447g194g207.4g17.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2243kcal223.5g97g103.7g8.8g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305