Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g191g631kcal21g124.3g3.8g11.5g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g270g227kcal3g49.4g1.1g4.9g
Omena, keskikokoinen 200g450g153kcal0.9g31.9g1.3g8.1g
Marja keskiarvo 450g216kcal3.3g32.4g2.2g15.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2723g2454kcal56.4g476g16.8g80.4g
Valittu annoskoko1361g1227kcal28.2g238g8.4g40.2g
Annoskoko puolitettuna681g614kcal14.1g119g4.2g20.1g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437483