Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)217g76kcal2.2g14.9g1.1g3g
Peruna, vanha, kuorittu 296g225kcal5.6g45.9g0.6g3g
Sipuli 43g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Porkkana 54g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g113g293kcal13.5g2.4g24.8g0.1g
Kasvisliemikuutio 3.2g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Rypsiöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2723g1439kcal45.6g141.2g71.6g18.2g
Valittu annoskoko1362g720kcal22.8g70.6g35.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna681g360kcal11.4g35.3g17.9g4.6g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585