Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa175g47kcal1.1g9.3g0.4g4.4g
Peruna (vanha, kuorittu)350g288kcal6.3g61.6g0.4g3.5g
Paprika, punainen263g68kcal2.4g12.1g1.1g5.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)175g48kcal2.3g8.4g0.4g3g
Jauheliha, sika-nauta 350g776kcal61.3g0g59.5g0g
Heinz ketsuppi44g45kcal0.4g10.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2723g2549kcal148.2g205.2g123.6g32.6g
Valittu annoskoko1362g1275kcal74.1g102.6g61.8g16.3g
Annoskoko puolitettuna681g637kcal37.1g51.3g30.9g8.2g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926