Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi28g58kcal2.4g10.6g0.8g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 752g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 376g286kcal7.1g58.3g0.8g3.8g
Hirvenjauheliha oma saalis188g211kcal41.3g0g5.6g0g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2724g1442kcal101.6g137.8g52g22.6g
Valittu annoskoko1362g721kcal50.8g68.9g26g11.3g
Annoskoko puolitettuna681g361kcal25.4g34.5g13g5.7g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467