Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)200g70kcal4.8g13.4g0g6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen200g278kcal38g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2725g1406kcal118.4g104.8g56.2g17.4g
Valittu annoskoko1363g703kcal59.2g52.4g28.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna681g352kcal29.6g26.2g14.1g4.4g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86438