Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 563g217kcal4.8g44g0.9g10.1g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g225g279kcal7.2g9.2g23.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2727g1062kcal26.2g108.2g54.6g20.2g
Valittu annoskoko1364g531kcal13.1g54.1g27.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna682g265kcal6.6g27.1g13.7g5.1g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153