Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 360g595kcal60.3g0g39.6g0g
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Maustekurkku180g30kcal1.3g5.4g0.2g3.2g
Kalaliemi laimennettu 360g11kcal0g1.1g0.7g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 135g402kcal25.1g3.4g32.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 99g327kcal2g3g34.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2727g2861kcal182g46.8g216.8g14.8g
Valittu annoskoko1364g1431kcal91g23.4g108.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna682g715kcal45.5g11.7g54.2g3.7g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270195