Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g406g243kcal6.1g52.7g0.4g3.7g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g113g152kcal12.4g14.6g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 563g356kcal16.9g27g19.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)169g213kcal18.6g0.5g15.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima45g176kcal13.1g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2727g2318kcal136g196g106.6g9.6g
Valittu annoskoko1364g1159kcal68g98g53.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna682g580kcal34g49g26.7g2.4g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915