Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 3906g620kcal29.3g78.1g3.9g78.1g
Parsakaali brokkoli 1563g548kcal72.2g30.5g4.7g39.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 78g254kcal7g10.9g20.3g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 3906g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 117g325kcal2.3g3.5g32.8g0g
Sipuli (kuorittu)430g116kcal5.6g20.6g0.9g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g3726kcal232.8g287.2g125.2g250.6g
Valittu annoskoko10000g1863kcal116.4g143.6g62.6g125.3g
Annoskoko puolitettuna5000g932kcal58.2g71.8g31.3g62.7g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142743