Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5855g1932kcal193.2g286.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2342g8036kcal238.6g1639.3g28.1g82g
Rypsiöljy 504g4453kcal0g0g503.5g0g
Kananmuna kuoreton 995g1420kcal124.4g3g102g0g
Sokeri 293g1188kcal0g292.4g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34057kcal1112.4g4443.2g1267.2g164g
Valittu annoskoko10000g17028kcal556.2g2221.6g633.6g82g
Annoskoko puolitettuna5000g8514kcal278.1g1110.8g316.8g41g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071