Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 5281g1467kcal62.8g214.4g10.6g110.9g
Sokeri 449g1822kcal0g448.4g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g704g218kcal0g70.4g0g0g
Valkosipuli 28g31kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 3521g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7074kcal130g1475.6g21.6g223g
Valittu annoskoko10000g3537kcal65g737.8g10.8g111.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1769kcal32.5g368.9g5.4g55.8g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227