Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g420g630kcal71.4g1.7g37g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g450g257kcal6.3g55.8g0.9g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi45g4.5kcal0.7g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2730g1782kcal156.8g116.4g75.8g0g
Valittu annoskoko1365g891kcal78.4g58.2g37.9g0g
Annoskoko puolitettuna683g446kcal39.2g29.1g19g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902