Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Lehtikaali 250g100kcal8.6g10.2g1.5g5g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g400g1080kcal72g8g84g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)15g3kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2730g2707kcal174g93.6g175g32g
Valittu annoskoko1365g1354kcal87g46.8g87.5g16g
Annoskoko puolitettuna683g677kcal43.5g23.4g43.8g8g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465230