Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 334g117kcal15.4g6.5g1g8.3g
Kukkakaali 334g80kcal6g7.3g1g7.7g
Broilerisuikale, keskiarvo 334g406kcal70.9g0g13.3g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli134g240kcal6.7g8.9g20g0g
Kuohukerma,valio,2dl134g454kcal2.7g4g46.7g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g100g290kcal33g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g3175kcal269.4g53.4g198g32g
Valittu annoskoko1368g1588kcal134.7g26.7g99g16g
Annoskoko puolitettuna684g794kcal67.4g13.4g49.5g8g
Arvot/100g100g116kcal9.8g2g7.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=404197