Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali631g133kcal7.6g21.5g1.3g13.3g
Jauheliha, sika-nauta 180g399kcal31.6g0g30.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 23g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen203g67kcal6.7g9.9g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)45g36kcal0.5g2g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 74g106kcal9.3g0.2g7.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.8g49kcal0.1g0.1g5.4g0g
Siirappi 9g27kcal0g6.7g0g0g
Ohrasuurimo 38g124kcal3.2g24.2g0.8g2.9g
Bataatti, kuorittu 158g128kcal2.5g26.6g0.1g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g2167kcal124.4g184.6g99.8g41.8g
Valittu annoskoko1368g1084kcal62.2g92.3g49.9g20.9g
Annoskoko puolitettuna684g542kcal31.1g46.2g25g10.5g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704