Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g239g1276kcal11.7g124.3g76.5g0g
Kananmuna kuoreton 478g682kcal59.8g1.4g49g0g
Sokeri 257g1043kcal0g256.7g0g0g
Euroshopper margariini 60 %179g977kcal1.8g1.8g107.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 99g338kcal10g69g1.2g3.5g
Kaakaojauhe, X-tra12g44kcal0.4g9.9g0.2g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g20g105kcal1g10.3g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Euroshopper margariini 60 %15g81kcal0.1g0.1g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, X-tra0.9g3.3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g9441kcal181g1002.2g507.8g7.6g
Valittu annoskoko1368g4721kcal90.5g501.1g253.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna684g2360kcal45.3g250.6g127g1.9g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840