Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 399g885kcal69.9g0g67.9g0g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto250g699kcal47.4g0g54.9g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Voitaikina Myllyn Paras 500g499g1922kcal30.5g148.3g134.8g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g7160kcal303.2g322g516.6g25.2g
Valittu annoskoko1368g3580kcal151.6g161g258.3g12.6g
Annoskoko puolitettuna684g1790kcal75.8g80.5g129.2g6.3g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295